Singers, Lyrics, Contact

Olta Boka - Zemrën E Lamë Peng Song Lyrics

Olta Boka - Zemrën E Lamë Peng

Olta Boka - Zemrën E Lamë Peng lyrics

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend
Akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zërit tënd
Mbi zemrën time ra
Mbuloi, Strehën e fundit, Të dashurisë
Dhe ndalen akrepat atje
Ditë pas dite ne
Rrahje pas rrahje
Më kot kërkuam
Or' e përkryer, Një zemër jo kurrë s'mund të jetë
Natë pas nate ne
Rrahje pas rrahje
Ne të larguar
Por jo nuk mundëm
Se zemrën të dy e lame peng
Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend
Akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zërit tënd
Mbi zemrën time ra
Mbuloi, Strehën e fundit, Të dashurisë
Dhe ndalen akrepat atje
Ditë pas dite ne
Rrahje pas rrahje
Më kot kërkuam
Or' e përkryer, Një zemër jo kurrë s'mund të jetë
Natë pas nate ne
Rrahje pas rrahje
Ne të larguar
Por jo nuk mundëm
Se zemrën të dy e lame peng
Singer (band) name: Olta Boka
Song name: Zemrën E Lamë Peng
Keywords: Olta Boka songs and lyrics, Zemrën E Lamë Peng song text, Olta Boka Zemrën E Lamë Peng words

Similar songs and lyrics

Statistics and social media links

Thank you for visiting our Olta Boka Zemrën E Lamë Peng lyrics page. You can find the biography and songs of Olta Boka on Singer Song Lyrics website. You can watch the youtube video clip of the song while you are reading the lyrics of the song.
If you want to add new songs, youtube videos, singer or band details to Singer Song Lyrics website, or to correct the mistakes in the existing pages, you can get in touch with our editors through our contact page.
Singer Song Lyrics © 2012-2021, Sitemap, Privacy Policy, Terms and Conditions